beON har nu kommit med en lampa som är smartare än andra smartlampor där ute, såpass smart att den lär sig vanor och tänder vid behov vare sig man är hemma eller inte.

Smartlampor finns det gott om där ute både från bland annat Samsung och Philips när det kommer till dom största, men nu har beON tagit fram en lampa som inte bara är smart utan lär sig också hur och när vi tänder lampan bland annat.

beOn har tagit fram en lampa som lär sig användaren vanor och lyser samt tänds beroende på tid på dygnet samt i vilka sammanhang. beOn-lampan består av en ”lampa” samt en modul som innehåller bluetooth, mikrofon, processor samt uppladdningsbart batteri och genom detta batteri så om strömavbrott skulle uppkomma så tänds lamporna så man fortfarande har ljus, många småfunktioner som kan vara väldigt nödvändiga när väl problemet kommer.

Modulerna kommunicerar med varandra i hemmet och använder t.ex ljud från dörrklockan eller brandvarnaren för att tända ljuset samt att dom fångar in ljud och liknande när man t.ex inte är hemma för att ”bevaka” hemmet.

BeON-Home_3-Bulbs-1

beOn kräver inge basstaionen eller liknande utan kan enkelt kopplas upp via bluetooth tillsammans med appen som just endast finns till iOS men kommer inom kort även till Android.

Ett bra och billigt koncept om man vill hålla tjuvar borta samt göra sitt hem ännu ”smartare”, man kan köpa ett paket som innehåller tre moduler samt tre lampor för ca 2 000kr.

Källa: Beonhome

Tidigare artikelNyhet: HTC One A9
Nästa artikelTest: MSI GE72

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn