Igår kväll var det alltså dags för det som så många väntat på att få se.

Dice och EA visade upp hur deras kommande förstapersonsskjutare Battlefield 4 komer att se ut och jag tror inte att någon kommer att bli besviken.

bf4_event

Eventet började klockan fem och då var det mingel för den press som hade kommit för att se hur det kommande spelet ser ut. Man drog igång allting en halvtimme efter inne på Skandia teatern i Stockholm och vi fick då se ungefär en halvtimme av  faktiskt gameplay från singleplayer modet av spelet samt den kommande trailern för spelet. Tyvärr var det strikt förbjudet att filma eller ta kort under själva presentationen så vi kan tyvärr inte visa några bilder av det just nu. Men jag kan säga det att, oj vilken grafk det kommer att vara i Battlefield 4. Bitvis ser det mer ut som en film snarare än ett spel men när det händer en massa så syns det tyvärr att det fortfarande är ett spel.

Men den nya Frostbite 3 spelmotorn gör verkligen sitt när det kommer till själva spelandet, enligt utvecklarna så finns det egentligen inga begränsingar för utvecklarna längre vilket självklart är positivt för oss spelare men man skämtade om att det kommer att bli lite jobbigt för utvecklarna när folk börjar kräva mer av spelen.

bf4_event2

bf4_event1

Efter presentationen så bussades mediafolket till Café Opera i där vi fick mingla och diskutera vad vi tyckte om spelet. De flesta var mycket imponerade av spelet men de som jag pratade med tyckte att det var väldigt lite information vi fick om spelet. Man måste ta i beaktande att det var väldigt mycket personer som hade flygit till Stockholm från hela Europa och då är en halvtimes gameplay som visas på en bioduk lite lite.

Under kvällen och kommande morgon så är det intervjuer med skaparna om spelet som vi på TeknikHype tyvärr inte fick en plats bland men förhoppningsvis så kommer jag ändå att kunna posta lite mer information från intervjuerna om några dagar.

Tidigare artikelNyhet: Ultrabook 9-serie från Samsung nu med 1080p-skärm
Nästa artikelNyhet: Första bilderna på Battlefield 4

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn