Baidu lanserar Total View, en kinesisk version av Google Street View.

Baidu kallas för Kinas Google, och nu kommer ytterligare en funktion som gör det ännu mer likt Google. Baidu lanserar Total View som är en liknande funktion som Googles Street View.

Googles Street View finns inte i Kina, så Total View blir Kinas version av tjänsten. Total View är tillgänglig som en funktion inuti Baidu Maps och är väldigt likt Street View. Kameran kan vridas 360 grader, och det går att ändra läge genom att klicka någon annanstans. Likt Googles Street View är ansiktena på personerna i bilderna blurriga även i Total View.

För tillfället är Total View bara webbaserat och tillgängliga för tre städer i Kina – Shenyang, Wuxi och Fenghuang – men Baidu har öppnat ett API för utvecklare, så att de kan inkludera Total View i program och andra tjänster.

totalview

I september förra året, efter misslyckandet med Apple Maps, introducerade Baidu en rad nya funktioner för kartor, bland annat rabattkuponger för utvalda återförsäljare och restauranger, ett röststyrt navigationssystem, inomhusnavigering för gallerior, och realtids trafikinformation. Efter detta lades funktionen för platsdelning och chatt till, med avsikt att göra kartorna mer sociala.

Källa: Thenextweb.com

Tidigare artikelRykte: endast Snapdragon 800 i ny Note 3?
Nästa artikelNyhet: Microsoft omstrukturerar, Ballmer lämnar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn