Nu har det kommit information om att Apple kommer att sälja Apple Watch lite annorlunda när det gäller i sin online-butik, bland annat kommer man videochatta med säljare för bästa lösningen.

Det är 9to5mac som fått information om hur Apple nu håller på att förbereda sig inför lanseringen av Apple Watch. Om man inte har möjligheten att ta sig till en Apple Store och istället vill köpa klockan online kommer det bli lite annorlunda och inte endast klicka på ”köp”.

Man som kund kommer nämligen kunna få en visning av klockan via en videochatt samt att säljaren då ska kunna visa upp klockan med olika armband för att hitta den snyggaste lösningen för en själv. Väljer man antingen Apple Watch eller Watch Edition så får man ytterligare hjälp med att synka klockan med iPhonen och väljer man Watch Edition (guld-varianten) så får man ytterligare förmåner såsom bland annat 24-timmarssupport.

Även i butikerna kommer man göra om och få sig en längre demostund med säljare och klockan för att hitta den varianten som passar en själv samt att man inte ska känna stress vid köp.

Vi får se hur detta kommer att funka och gå till specifikt, vi misstänker att trycker för klockan kommer bli stor vid lanseringen då Apple är duktiga på att just skapa en hype lagom innan lansering.

Källa: 9to5mac

 

Tidigare artikelNyhet: Lyxigaste Range Rover någonsin visas upp
Nästa artikelRecension: Resident Evil: Revelations 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn