Spotify och Youtube är alternativen som gör det möjligt för oss att lyssna på ”gratis” musik, men nu vill Apple ändra på detta innan som lanserar sin streamingtjänst av musik.

Att lyssna på musik idag har nog inte varit lättare eller billigare och tjänsten som nog dom flesta känner till är Spotify, i alla fall här i Sverige.

För bara ett år sedan kom möjligheten till att lyssna på musik gratis via Spotify tillbaka och snart kommer kanske detta försvinna, om Apple får bestämma.

Efter att Apple köpte upp Beats är det ingen större hemlighet om att Apple vill ta sig in i musikbranschen och inom streaming, men dom vill göra detta lite annorlunda där man nu vill få bort all gratis musik på både Spotify och Youtube bland annat.

Andra rykten har även kommit om att Apple betalat Universal Music Group om att sluta publicera sin musik på bland annat Youtube, men om detta gått igenom eller inte är ännu okänt. Det är alltså ingen hemlighet längre att Apple inte kommer erbjuda någon gratisvariant av sin streamingtjänst och när vi får se denna tjänst är ännu oklart.

 

 

Tidigare artikelNyhet: Microsoft jobbar på nya Lumia-telefoner
Nästa artikelNyhet: Tony Hawk's Pro 5 äntligen utannonserat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn