Det har varit stor snackis gällande att Apple ska göra det svårt för appar att utnyttja andra appar som t.ex BankID, men Apple gör undantag.

Den stora snackisen senaste veckan gällande Apple är att Apple inom kort kommer ändra på sina regler gällande hur en app ska fungera helt fristående och inte kunna använda sig av en annan app som t.ex BankID som är den mer populära i Sverige.

Detta har fått flera utvecklare och myndigheter i Sverige att bli lite oroliga men nu har Apple svarat på frågan gällande detta.

Apple har svarat till Kry-utvecklare och detta är då Philip Schiller själv som svarat om att man kommer göra ett undantag med Sverige gällande denna nya regeln och mycket på grund av just BankID.

After reviewing your app and the unique situation in Sweden the team has already considered granting your app an exception to the rule, just for use in Sweden.

Så fastän så mycket snackis gällande dessa nya regler så valde Apple att göra det rätta för båda användarna och utvecklarna denna gången.

Tidigare artikelNyhet: Stor brist på GTX 1080 och 1070
Nästa artikelTest: Razer Blackwidow X Chroma

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn