Apple har många stämningar på sig i olika grader. Nu har de fått ytterligare en, men denna är lite speciell.

Apple har släppt en hel del prylar som är kopplade till nätet. iPad, iPhone, iPod Touch, Macbook etc. Men med internetåtkomst så kommer ju även porren fram. Nu har en advokat i Tennessee lagt in en stämningsansökan mot Apple för att de har gjort hans klient till en porrmissbrukare. 

Det är Chris Sevier från Nashville som har fått sitt liv förstört tack vare Apple och all porr som finns på internet. Det hela började när Chris skulle besöka Facebook.com men stavade tyvärr fel och skrev Fuckbook.com. Upptäckten av porren ”ledde till ett oönskat beroende och negativa konsekvenser” för att det ”påverkade hans biologiska känslor som man”. Detta beroende gav orättvis konkurrens mot hans fru som inte längre är 21 år.
Chris började föredra yngre tjejer som visades upp i porrfilmer framför hans egna fru. Detta ledde till känslomässig depression och sjukhusvistelse för Chris

Chris tycker Apple säljer produkter som lätt når porr utan några som helst varningar eller spärrar. En sak som borde vara inbyggt enligt Chris är ett antiporr-filter.

Källa:
Ubergizmo

Tidigare artikelNyhet: Super Street Fighter IV DLC
Nästa artikelVideo: Blackberry A10 fångad på film

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn