Acer fortsätter att överraska och visade upp sin största nyhet gällande laptops med sin egna uppfinning ”Ezel Hinge” som har en del smarta funktioner.

Bara att se på första bilden så får man en annorlunda uppfattning på denna bärbara datorn. Acer Aspire R7 är utrustad vad Acer kallar för ”Ezel Hinge” där man kan ställa in skärmen lite hur man vill själv och även vrida den helt för att kunna använda den precis som man gör med en surfplatta. Acer säger att man kan ställa in R7 i  fyra lägen och nedan kan ni se själva hur Acer beskriver dessa.

1. Ezel Mode – Dra skärmen närmare, vilket eliminerar behovet att sträcka sig över tangentbordet för att använda pekskärmen. Placera skärmen framför tangentbordet, eller låt den flyta över det.

2. Notebook-läge – Dra displayen tillbaka bakom tangentbordet, och du har en kraftfull, fullfjädrad bärbar dator med en 15,6″ Full HD 1920×1080 pekskärm, Intel Core i5-processor, upp till 12GB minne, upp till 1TB hårddisk, eller upp till 256GB SSD och en fullstort bakgrundsbelyst tangentbord. Den innehåller också en knapp för volymkontroll, HDMI-port, SD-kortläsare, ljudingångar, tre USB-portar, WiFi, Bluetooth och en praktisk omvandlingsport som stöder VGA, RJ45 och USB.

3. Visningsläge – Vänd på skärmen och den är perfekt placerad för att titta på en film, visa bilder eller för presentationer. Att dela ska vara enkelt, roligt och okomplicerat. Med Acers beprövade dubbla teknik är det lätt att vrida på skärmen och samtidigt förbli stabil vid beröring.

4. Pad-läge – dra ner på pekskärmen och lägg den ovanpå tangentbordet med displayen uppåt, och Aspire R7 förvandlas till en surfplatta – med notebook-prestanda. Med en ergonomisk fyra graders lutningsvinkel är den perfekt för att surfa, skriva eller rita.

Specifiaktionen kan ni se på punkt två ovan i Notebook-läge.

Acer Aspire R7 ska släppas någon gång i juni och den beräknas kosta strax under 9000 kronor.

Tidigare artikelNyhet: Apps till Google Glass
Nästa artikelNyhet: Plants vs. Zombies 2 bekräftat!

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn