En HTC One användare i Taiwan har nu fått Android 4.2.2 OTA till sin internationella telefon.

HTC:s senaste flaggskepp ”One” börjar nu äntligen få Android 4.2.2 via OTA. Det börjar i Taiwan för internationella telefoner. Hur HTC går vidare med uppdateringen vet vi inte, men när en uppdatering börjar komma så brukar det rulla på rätt fort.

Uppdateringen är på 465MB och enligt bilden från uppdateringen så är följande nytt (troligtvis är de en hel del fler saker):

 • Launcher bar förbättringar
 • Widget-panelen omgjord
 • Ny låsskärm med Widgets
 • Förbättrad beteende av hemknappen
 • Den svarta notislisten är nu transparent
 • Batterivisning visas i procent
 • Quick settings
 • AE/AF förbättringar i kameran

Det kommer garanterat en del buggfixar och säkerhetsuppdateringar med uppdateringen. Får ni uppdateringen till er enhet så får ni gärna tipsa oss här.

Uppdatering:

Nu har vi fått tips om att HTC One mobiler i Sverige har börjat få uppdatering till Android 4.2.2. Det vi fått höra om är Telia telefoner, har ni fått uppdateringen? lägg gärna en kommentar om vilken operatör ni har.

Källa:
Android Central

Tidigare artikelNyhet: HTC gör bättre ifrån sig
Nästa artikelNyhet: Google betalar för att visa sin reklam

9 kommentarer

 1. Tack för bra info. Det florerar en uppsjö av rykten hit och dit på alla Android-sajter om datum och annat, men detta är bekräftat. Dock vet jag inte hur lång tid det ”brukar” ta från asiatiska marknaden till nordiska. Dagar/veckor kanske månader? Nåväl, jag har ingen brådska. Det har raporterats in på XDA att vissa upplever battery drain mycket snabbare med denna uppdatering. Så själv väntar jag nog en månad efter släpp innan jag ”vågar” uppdatera. Det är lite hysteri bland många att direkt alltid ha senaste version, men då bör jag ha i beaktande att jag blir någon form av inofficiell testpilot 🙂 Tack än en gång för sidan. Nu mer favoritmarkerad.

  • Först och främst, tack för den positiva feedbacken!
   Vad gäller uppdateringar så är det väl alltid bra om man kan hålla sig ett tag innan man uppdaterar till en större uppdatering. Men allt som oftast så brukar det vara lite svårt att hålla sig 🙂

   Det är svårt att säga hur lång tid det kan tänkas ta, är inte helt hemma på HTC, men Samsung brukar ha ”lavineffekt”. För st kommer det till några länder (där Sverige brukar vara bland de första) sen går det bara snabbare och snabbare. Får hoppas detta gäller för HTC med!

   • Tack för svar.
    Det optimala för mig vore att ha två HTC One. En där jag uppdaterar, rootar och labbar hur jag vill, och en som brukstelefon, så gott som orörd. Men det är en kostnadsfråga 🙂

  • Som jag fattat det så är den det med 4.2.2. Annars borde det ligga i inställningar under display, visning, notifikation etc.? Vi har tyvärr inte mobilen själva.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn