Logitech kommer med två nyheter till alla er som har en iPad mini.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio och Logitech Filio Protective Case är de två nya skyddande skalen som de gjort till iPad mini. Logitech säger att de har jobbat hårt för att matcha Apples stilrena design och att båda fodralen erbjuder ett tunt skydd som både är snygga och gjorda i tåligt material.

Logitech Ultrathin Keyboard Filio har ett integrerat tangentbord i fodralet som de tagit fram med Logitechs experter inom skrivupplevelse så upplevelsen ska vara bekväm vart du än befinner dig. Tangentbordet kopplas enkelt upp via Bluetooth till din iPad mini. Batteriet räcker upp till cirka tre månader och har en smart funktion som gör att när du stänger igen skalet så sätts iPad mini på standby-läge och på så sätt sparar batteri på tangentbordet och plattan. Den erbjuder iOS-kortkommandon som att klippa, klistra in och kopiera så att den som är van vid Apple känner sig hemma.

Det andra Skalet Folio Protective Case erbjuder ett skydd till vardagligt bruk som är tunt men tåligt. Materialet är vattentätt och skyddar fram och baksida för repor eller spill. Skalet har även ett stöd för plattan som förenklar när man ser film eller kollar på bilder.

Både Logitech Ultrathin Keyboard Folio och Logitech Folio Protective Case finns tillgängliga från och med september till ett rekommenderat cirkapris på 799 kr.

 

test

filioooo

 

folio4 folio3

 

Källa: Teknikhype

Tidigare artikelNyhet: Inget Monster Hunter 4 till PS Vita
Nästa artikelNyhet: Inga fler MS poäng på Xbox Live

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn