Roborock är verkligen på hugget när det gäller robotdammsugare och har nu lanserat fyra nya modeller i Q-serien, årets julklapp för någon?

Dom nya modellerna som alla ingår i Q-serien kommer samtliga att vara utrustade med LIDAR-teknik för att kartlägga ytan dom ska städa på, topmodellerna Q5 Pro+ och Q8 Max+ har även dockstationer som är självtömmande och ett stort plus om man har en dammsugare som går dagligen.

Tittar vi närmare på Roborock Q5 Pro så kommer denna robotdammsugare att ha ett förbättrat borstsystem för att kunna suga upp mer hår från mattor bland annat, enligt Roborock så handlar det om 20 procent bättre sugförmåga. Själva behållaren som allt damm samlas i har växt som nu är på 770 ml.

Roborock Q-serie Robotdammsugare

Roborock Q8 Max har också fått ett förbättrat borstsystem men som även kan dammsuga och moppa samtidigt, tack vare att den har en dockstation som är självtömmande och håller rent mopparna så kan denna behållare vid normal dammsugning klara av att samla på sig 7 veckors dammsugning, jag skulle nog ändå rekommendera att tömma dig i alla fall minst en gång i veckan.

Är man sugen på Roborocks nya dammsugare i Q-serien så är det som sagt lite olika versioner av dammsugaren som erbjuds. Q5 Pro kostar 3990 kronor medan Q5 Pro+ går på 5 790 kronor.

Vill man istället investera i Q8 så kommer Q8 Max att kosta 5290 kronor medan Q8 Max+ kostar 6990 kronor. Samtliga dammsugare har säljstart den 1 december.

Roborock Q-serie Robotdammsugare

Tidigare artikelVolkswagen har prissatt nya Passat i Sverige
Nästa artikelTesla presenterar sin ovanliga bordsklockan S3XY

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn