Dell visar upp nya XPS-laptops där skärmen imponerar som är heltäckande och behåller sin tunna design, är detta hur framtidens laptop kommer se ut?

Det handlar då om XPS 15 och XPS 17 där både modellerna får en helt ny design mot föregångaren men det som är mest imponerande är nog skärmen.

Det är nästan en heltäckande skärm eller som många kallar det edge-to-edge-skärm där storleken på skärmen är antingen 15,6 tum eller 17 tum och båda är högupplösta, 3840 x 2400 pixlar.

XPS 15 kommer under skalet att utrustas med Intels tionde generation Core i7-processor tillsammans med ett Nvidia GTX 1650 Ti 4 GB-kort. Vi hittar även 64 GB ram samt 2 TB M.2-SSD så lagringsutrymme behöver man nog inte oroa sig över. Dell vill imponera med batteritiden och säger att XPS 15 kommer ha batteritid på upp till 25 timmar men då om man har FHD-skärmen.

XPS 17 däremot kommer ha lite mer kraft att jobba med, här hittar vi Intels tionde generation Core i9-processor och grafikkort kan man antingen välja samma GTX 1650 Ti eller om man vill ha en rejäl knuff i prestanda så finns även RTX 2060 att välja till. När det gäller ram så är det samma 64 GB och 2 TB M.2-SSD i lagring.

Dell XPS 15 har redan börjat säljas i USA och prislappen börjar på 1 299 dollar. XPS 17 dröjer dock till sommaren och där kommer prislappen att börja på 1 499 dollar. När och hur mycket dessa laptops kommer att kosta i Sverige återstår att se.

 

Tidigare artikel18 minuter gameplay av Ghost of Tsushima
Nästa artikelFler NES och SNES spel till Nintendo Switch

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn