Apple har släppt flera uppdateringar av sina produkter, mest i smyg utan att riktigt utannonserat det, AirPods står på tur.

Först fick vi se uppdaterade iPad Air och iPad Mini som bland annat har stöd för Apple Pencil. Dagen därpå fick vi se iMac uppdateras efter över 600 dagar med ny hårdvara.

Nu är det dags för AirPods att uppdateras, en produkt som Apple säljer som smör och som nu fått sig ett litet lyft.

Designen på nya AirPods är densamma utan det är istället det som gömmer sig under skalet som har fått sig ett lyft. Fodralet ser likadant ut som tidigare förutom att vi nu hittar LED-indikatorn på utsidan som visas i olika färger för att via hur mycket batteri som finns kvar. Batterikapaciteten har även den utökats och ska ge mer än 24 timmars användar tid av AirPods. Den stora nyheten är att man nu kan ladda AirPods i sitt fodral trådlöst via Qi-laddare, räcker alltså att man lägger dom på laddplattan och laddning börjar direkt.

Även chippet i lurarna har uppgraderats och nu hittar vi ett H1-chip under skalet som bland annat ska göra det möjligt att koppla mellan olika enheter snabbare samt ska ge en timme extra samtalstid tack vare detta chip.

Det är mindre uppdateringar som kanske många sett fram emot, men tyvärr betyder även detta att priset justeras lite.

Nya AirPods med trådlös laddning kostar 2 495 kronor men om man vill ha nya versionen av AirPods utan trådlös laddning hamnar priset på 1 995 kronor. Har man redan AirPods men vill ha det nya fodralet kan man köpa det löst för 995 kronor.

Tidigare artikelGoogles spelplattform heter Stadia
Nästa artikelOculus visar uppdaterad version av Rift

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn