Xbox Series S

Det har inte gått riktigt som Microsoft vill med Xbox Series, detta gör att nästa generation Xbox kan komma om bara några år.

Phil Spencer sa tidigare i år att dom mer eller mindre känner sig besegrade i konsolkriget som Sony tagit hem, men även Nintendo.

Men Microsoft ger inte upp, inte på långa vägar. Xbox Series som hinner fylla tre år snart säljer kanske inte i dom mängderna som Microsoft vill, så dom har tydligen börjat tänka om eller tänka framåt.

Detta enligt välkände Jeff Grubb som ofta ha information och bra tankar för branschen som nu säger att Xbox kan komma med sin nästa generation konsol redan 2026, detta för att på något sätt kunna möta upp det som PS5 Pro kommer att erbjuda nästa år enligt ryktena.

Det är inte första gången som det spekuleras och mer eller mindre bekräftades i läckan som Microsoft hade tidigare i år, att dom har en kraftfullare konsol på gång eller haft på gång. Enligt läckan så visade den upp en ny version av Xbox Series S och X, men Jeff Grubb tror Microsoft hoppar över detta och tar fram nästa generation Xbox istället med hög prestanda och försöker vara något år före Playstation 6.

Visst låter allt detta spännande, men jag tror inte det är konsolen som det är fel på eller problemet, det som Microsoft saknar är att ha exklusiva titlar till Xbox som faktiskt är intressanta och som jag inte kan spela på PC, för alla deras exklusiva titlar släpps på Xbox och PC, kanske dags att ändra den strategin.

Källagamerant
Tidigare artikelViaplay höjer priserna rejält
Nästa artikelAnvänd Microsoft Office-programmen med Meta Quest

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn