Nothing har presenterat sin andra generation om omtalade hörlurarna Ear, designen känner vi igen men under skalet har det hänt en del.

Nothing Ear 2 blir alltså deras andra trådlös hörlurar som denna gången väger 4,5 gram med ett högtalarelement på hela 11,6 millimeter. Med hjälp av detta så kommer Ear 2 att ha stöd för LHDC 5.0, 24-bitars högupplöst ljud samt en brusreducering upp till hela 40 dB. man kopplar upp sina Ear 2 via Bluetooth 5.3 och kan användas på både iOS och Android.

Tycker man att batteritiden är viktig så ska Ear 2 erbjuda totalt upp till 36 timmar och denna gången med stöd för snabbladdning, 10 minuters laddning i fodralet ska rätta till åtta timmars lyssning. Fodralet i sin tur kan man välja att antingen ladda trådlöst via Qi-standarden på max 2,5W eller via USB-C.

Ear 2 kommer att anpassas efter användaren och i sin tur kalibreras för att ge bästa möjliga ljud, allt detta görs i appen och man kan justera och ändra en hel del.

Är man sugen på Nothing Ear 2 ska dessa gå att beställas redan nu via nothing.tech och prislappen för lurarna är 1 790 kronor.

Nothing Ear 2 Nothing Ear 2

KällaNothing
Tidigare artikelCounter-Strike 2 har tillslut offentliggjorts
Nästa artikelEA väljer att stänga ner flera Battlefield-spel

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn