Det har läckt ut en hel del information från Microsoft som bland annat handlar om nästa generation Xbox som ser ut att släppas 2028.

Denna informationen kommer efter att den amerikanska konkurrensmyndigheten FTC haft förhör med Microsoft tidigare i år inför köpet av Activision Blizzard.

Det vi kan se i dessa dokument är en hel del godsaker, bland annat kan vi se hur dom ser på framtida konsoler, det ser ut som att dom vill satsa mer på en hybridkonsol framöver där servrar på molnet får stå för det tuffa arbetet och prestandan.

Det skulle kunna handla om en billigare konsol, kanske till och med en handhållen enhet som jag inte tror vore så dumt för xCloud-tjänsten.

Men även en tidsplan har läckt ut där vi kan se att Microsoft har planer på att börja jobba på nästa generation Xbox under 2024 och att man har som mål att släppa konsolen 2028, det låter ganska vettigt men samtidigt så kan mycket och ting ändras med tiden.

Det ska bli intressant och se hur mycket av denna tidsplan som Microsoft faktiskt kommer hålla sig till framöver, men en handhållen enhet tror jag kommer släppas inom kort med tanke på det stora intresset för dessa idag.

Microsoft Xbox

Tidigare artikelLogitech släpper nya streamprodukter
Nästa artikelThe Elder Scrolls VI kommer ser ut att bli exklusivt

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn