MSI fortsätter att ta fram stationära PC för gaming som har en lite annorlunda design men som fortfarande levererar när det kommer till prestandan.

MSI har sedan en tid tillbaka varit duktiga med sina laptops och kunna både få till en snygg och tunn design samtidigt som att det inte påverkar prestandan. Detta är något som dom även gör med sina stationära maskiner och senaste tillskottet MEG Aegis Ti5 är långt ifrån ett undantag.

MEG Aegis Ti5 kommer man som vanligt kunna att få i lite olika konfigurationer och en variant kommer att vara Intel Core i9, RTX 2080 Ti och 128Gb i ram vilket inte låter helt dumt eller att prestandan skulle brista. Det som dock kommer vara lite unikt med MEG Aegis Ti5 är att den kommer vara utrustad med 5G om det nu är ett måste vilket betyder att man kommer kunna ha riktigt snabb uppkoppling över mobilnätet.

När det gäller designen så sticker MEG Aegis Ti5 verkligen ut och det är egentligen inget nytt utan det har MSI tidigare varit duktiga med när det gäller deras stationära.

MSI MEG Aegis Ti5 kommer börja säljas under tredje kvartalet och priset väntas hamna på ungefär 4 000 dollar.

Tidigare artikelOrigin PC lanserar Big O kombination av PC och konsol
Nästa artikelNikon presenterar ny kamera med superzoom

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn