Microsoft fortsätter att uppdatera sin Surface Pro och denna gången kan vi välja mellan Intel eller ARM-processor.

Surface Pro 9 är nog mest känt för möjligheten att använda denna laptop antingen med eller utan tangentbord bland annat, något som Microsoft hållit hårt i och har denna funktionen än idag.

Som vanligt så kommer Surface Pro 9 med flera förbättringar och en av dom stora nyheterna är att vi denna gången kan välja mellan ett Intel-chip eller ARM-chip istället för att ha två olika Surface Pro-modeller. Väljer man Intel så är det inte helt oväntat deras 12:e generation processorer (EVO-plattform) som gäller medan ARM så är det Microsoft SQ 3-chip som dom utvecklat tillsammans med Qualcomm som får stå för prestandan.

Batteritiden är dock det som kan skilja sig en del beroende på vilken processor man väljer, Intel får nöja sig med 15,5 timmar medan SQ 3 får upp till 19 timmar.

Microsoft Surface Pro 9

Skärmen är på 13 tum och har en upplösning på 2880 x 1920 pixlar (3:2) med dynamisk uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz.

När det gäller RAM kan man välja mellan 8, 16 eller 32 GB LPDDR5 och lagring gäller 128, 256, 512 GB eller 1 TB.

Microsoft Surface Pro 9 börjar säljas den 8 november och priserna som gäller är Microsoft Surface Pro 9 med Intel från 14 799 kronor och Microsoft Surface Pro 9 med SQ3 kostar från 18 499 kronor.

Microsoft Surface Pro 9

Tidigare artikelMicrosoft visar tillslut upp Surface Laptop 5
Nästa artikelPlayStation Stars har kommit till Europa

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn