Allt-i-ett datorn Surface Studio 2+ har nu fått ej uppgradering i form av ny och bättre hårdvara som gör den upp till 50 procent snabbare.

En av Microsoft kanske mest intressanta hårdvara är just Surface Studio 2+, här har vi en 28 tum stor skärm med en upplösning på 4500 x 3000 pixlar (3:2) så man enkelt kan justera höjd och vinkel på tack vare sina robusta gångjärn som Microsoft kallar för ”Zero Gravity Hinge”. Skärmen har stöd för Dolby Vision och skyddas med hjälp av Gorilla Glass 3.

Den störa nyheten denna gången är det som gömmer sig under skalet (eller i foten) på denna skärm. Vi har bland annat Intels 11:e generations Intel-processorer som ska göra Surface Studio 2+ bland annat 50 procent snabbare än föregångaren. När det gäller grafikkort hittar vi denna gången Geforce RTX 3060 6 GB GDDR6 laptop-varianten som dubblar sin prestanda mot förra generationen som då fick nöja sig med GTX 1070.

Surface Studio 2+ kommer med 32 GB DDR4-RAM samt 1 TB SSD i lagring och när det gäller antal portar så finns det lite att välja bland:

  • 3x USB-C med USB 4.0/Thunderbolt 4 stöd
  • 2x USB-A 3.1
  • 3,5 hörlursuttag
  • 1 Gigabit ethernet-port

Microsoft Surface Studio 2+ kommer börja säljas i november och prislappen hamnar på från 59 099 kronor.

Microsoft Surface Studio 2+

Tidigare artikelDell presenterar en snurrande mus
Nästa artikelMicrosoft visar tillslut upp Surface Laptop 5

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn