Apple ser ut att ha en hel del på gång under 2019 och kanske kan det vara året då företaget växer igen eller är det försent?

Kan inte riktigt påstå att det Apple visade upp 2018 var mycket att vara imponerade över, vi fick se en ny Macbook Air (som var på tiden), en ny Mac Mini med bättre hårdvara fast även betydligt högre prislapp samt vi fick se nya iPhones som inte helt oväntat sålt riktigt dåligt.

Det ända som imponerade kanske lite på mig var nya iPad Pro som fått sig en ny design och lite nya funktioner men fortfarande en alldeles för hög prislapp.

Men 2019 ser ut att kunna bli annorlunda, analytikern Ming-Chi Kuo dom tidigare har haft några riktigt fullträffar när det kommer till vad Apple har på gång har nu delat med sig av vad han tror eller vet kommer i år.

Bland annat verkar Apple jobba på en Macbook Pro som ska ha en skärmstorlek på 16 tum vilket inte är helt omöjligt med tanke på att Apple en gång i tiden hade en Macbook Pro på 17 tum som dom slutade sälja 2012. Vilken hårdvara vi kan vänta oss är förmodligen något likvärdigt som i 15 tums modellen.

Förutom att vi får en ny Macbook Pro av större storlek så jobbar Apple även på en ny extern skärm på 31,6 tum och en upplösning på 6K (6144 x 3072 pixlar). Detta kan heller inte vara helt omöjligt då Apple en gång i tiden sålda sin Thunderbolt Display men som försvann relativt snabb från deras utbud, främst för det fanns många andra skärmtillverkare som gjorde ett riktigt redan bra jobb då.

Tidigare artikelGoogle Duo integreras i OnePlus telefoner
Nästa artikelLogitech MX518 börjar äntligen säljas i Sverige

1 kommentar

  1. Den får det bli såklart. Ska bli oerhört intressant att se vad den går för samt vad slutpriset kommer landa på!

    Med vänlig hälsning,
    Entreprenören

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn