Logitech har presenterat ett nytt tangentbord, Signature Slim K950 Wireless Keyboard som är ett slimmat, lättare tangentbord bra för jobb och fritid.

Det har blivit allt vanligare att man vill ha låga, eller ett mer slimmat tangentbord om man jobbar mycket framför sin dator och detta har nu Logitech tagit fram igen, men denna gången en lite billigare modell.

Signature Slim K950 Wireless Keyboard är svaret på detta som är ett fullstort tangentbord som med ett enkelt knapptryck kan paras ihop med flera enheter samtidigt samt med hjälp av Logitech egna mjukvara, Logi Options+ App kan man ställa in ännu mer.

Samtidigt som Logitech släppt sin nya Signature-tangentbord så går detta att köpa i ett Signature Slim Combo som då består av Signature Slim K950 och Signature Plus M750 som är en trådlös mus.

Logitech Signature Slim Combo

Signature Slim Combo kommer att finnas i två färger, grafit och ljusgrå och finns att köpa redan nu. Prislappen för endast tangentbordet Signature Slim K950 är 999 kronor medan Signature Slim Combo går på 1 349 kronor.

Tidigare artikelApple bekräftar när årets WWDC drar igång
Nästa artikelNo Man’s Sky nya uppdatering Orbital är släppt

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn