Logitech fortsätter att ta fram tillbehör till streamingen och nu är det belysning på tur i form av helt nya Litra Glow.

Litra Glow är ett helt nytt produktsegment för Logitech där man fortsätter att fokusera på streaming och egentligen ”Logitech For Creators”. Vi har tidigare fått se mikrofoner och webbkameror anpassade för streaming och content skapande, nu är det alltså dags att få till en bra belysning också.

Litra Glow bjuder på belysning genom TrueSoft-teknik vilket kommer göra det möjligt att ställa in färgtemperatur och ljusstyrkan med några enkla knapptryck direkt på lampan. Detta är en kompakt lampa som går att fästa direkt på skärmen eller laptopen utan problem.

Med hjälp av G HUB kommer det dessutom bli möjligt att skapa egna inställningar för olika typer av miljöer och scener. Dessa kan enkelt kopplas till G-knappar på ett Logitech G-tangentbord eller -mus för att enkelt tända/släcka ljuset, ändra ljusstyrkan eller färgtemperaturen under livestreams.

Logitech Litra Glow finns att köpa redan nu på logitech.com och utvalda återförsäljare. Prislappen ligger på 749 kronor för en lampa.

Logitech Litra Glow Logitech Litra Glow Logitech Litra Glow

Tidigare artikelApple överraskar och lanserar Community+
Nästa artikelArtikel: Telefonen är framtidens spelkonsol, eller?

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn