Logitech har släppt mycket nyheter senaste tiden och mer ser det ut att bli, Brio 500 är deras nya webbkamera som inte är liten i storlek.

Logitech Brio 500 ska enligt dom själva bland annat leverera ”ljud- och videokvalitet i toppklass”, detta är något som man måste testa själv för att avgöra, men jag skulle nog våga gissa att Logitech har lyckats riktigt bra med både ljud och bild. Dock får man nöja sig med 1080p-kvalitet men ska däremot kunna filtrera bort oljud tack vare två mikrofoner.

En annan trevlig funktion som är helt ny i Brio 500 är vad Logitech kallar för ”Show Mode”, detta ska göra det enklare att visa föremål som man kan ha på skrivbordet och detta genom att peka kameran neråt och kameran fokuserar då automatisk på objektet den hittar.

Logitech Brio 500

En annan nyhet som Logitech kom med är nytt trådlöst headset som heter Zone Vibe 100 och ska med sin vikt på endast 180 gram ha en hög komfort samt att vi har ett mjukt tyg med memory foam som öronkuddar. Dessa lurar är dessutom certifierade koldioxidneutrala vilket betyder att deras koldioxidpåverkan har reducerats till noll.

Är man sugen på Brio 500 så kostar den 1 499 kronor medan Zone Vibe 100 går på 1 249 kronor.

Logitech Zone Vibe 100 Logitech Zone Vibe 100

Tidigare artikelThe Sims 4 blir free-to-play
Nästa artikelDJI presenterar actionkameran Osmo Action 3

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn