Logitech och Tencent meddelar nu att dom har dragit igång ett samarbete där man kommer jobba på en handhållen spelkonsol.

Det är Logitech G-gänget som drar igång ett samarbete med Tencent där dom ska jobba på en konsol, handhållen sådan men som fokuserar på molnspel istället för någon typ av fysiska spel.

Det finns idag redan flertalet med streamingtjänster inom spel så det är tydligen dessa som Logitech och Tencent vill dra nytta av med sin konsol. Logitech har själva i ett blogginlägg redan bekräftat att dom har ett nära samarbete med Xbox Cloud Gaming och Nvidias GeForce Now vilket är dom två bästa streamingtjänsterna.

”The new device will support multiple cloud gaming services, and both companies are working with the Xbox Cloud Gaming and NVIDIA GeForce NOW teams, so gamers can play AAA games when they are away from their console or PC.”

När vi nu får se denna konsol från Logitech och Tencent vet vi inte, tror inte ens dom vet detta än då det ser ut att vara ett tidigt skede. Men när det väl händer så kommer det helt klart bli intressant och kanske är detta något vi kommer få se mer utav framöver från andra tillverkare.

Tidigare artikelInsta360 visar sitt svar på webbkamera
Nästa artikelAmazon släpper ut mer växthusgaser än någonsin

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn