LG har nu presenterat nya G2 och C2-serien av TV-apparater som behåller mycket från förra årets serie, men med en del förbättringar.

CES 2022 är i fullgång och självklart finns LG på plats ör att visa upp lite nytt på TV-fronten. Denna gången handlar det som G2 och C2-serierna där G2 bland annat nu fått kylflänsar implementerade vilket gör att ljusstyrkan kan skruvas upp lite till under en längre period utan att panelen skadas, LG kallar detta för OLED Evo-panel. Annan nyhet med G2-serien är att dom kommer i två nya storlekar, 83- och 97-tum för dom som söker efter bjässar.

C2 är serien som är mer anpassad för gamers och förmodligen framförallt next-gen konsoler då vi fortfarande har 4K UHD-upplösning och 120Hz i uppdateringsfrekvens att ta del av. Även denna gången finns det stöd för G-sync, Freesync och VRR.

C2 kommer att ha olika profiler och denna gången är detta profiler beroende på vilken genre av spel det är. Sen kommer även stöd för Google Stadia och Nvidia Geforce Now finnas med från start.

Sista nyheten med C2 denna gången är att den nu även finns som mindre modell, 42 tum om man föredrar mindre skärm/TV.

LG planerar att börja sälja C2- och G2-serien under första halvan av 2022.

Tidigare artikelHP presenterar Omen 45L som deras nya flaggskepp
Nästa artikelHyperX presenterar nya Cloud Alpha lurar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn