JBL har äntligen visat upp en helt ny högtalareserie vid namn Authentics och är full med ny teknik, bland annat röstassistenter.

JBL Authentics är en helt ny serie av högtalare där JBL fokuserar på lite smartare högtalare denna gången som bland annat får stöd för Alexa och Google Assistant.

Den största modellen heter Authentics 500 och komme rmed 3.1-ljud med en totaleffekt på 270W. Under den kommer Authentics 200 som är lite mindre men perfekt att ha hemma.

Authentics 300 däremot är den portabla modeller som ska ha batteritid på cirka åtta timmar och kommer även den med röstassistenterna.

Man styr samtliga Authentics-högtalare via JBL One-appen och ett stort plus är att man kan koppla upp dom antingen via Bluetooth, Wifi eller ethernet. Eftersom JBL är noggranna när det kommer till ljudkvaliten så finns det funktioner i Authentics där den kan justera automatiskt och kalibrera sig för att ge bästa möjliga ljud beroende på vilket rum eller miljö den befinner sig i.

Är man sugen på nya Authentics-serien så är det säljstart den 15 september för alla modeller och prislappen för dom ser ut som följande:

  • Authentics 500 – 7000 kronor
  • Authentics 300 – 5000 kronor
  • Authentics 200 – 3800 kronor
JBL Authentics 500
JBL Authentics 500
JBL Authentics 300
JBL Authentics 300
JBL Authentics 200
JBL Authentics 300
KällaJBL
Tidigare artikelAnker släpper trådlös ladda med Qi2-stöd
Nästa artikelMicrosoft stänger ner Visual Studio för Mac

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn