JBL fortsätter göra det dom gör bäst, ljud och nu är det dags för deras nya ljudlimpa Bar 5.0 Mutlibeam som börjat säljas.

I början på året så var en av nyheterna som JBL hade med sig till CES en ny soundbar vid namn Bar 5.0 Mutlibeam. Här har vi en soundbar som levererar ljud på bästa sätt, den har fem stycken välplacerade element som bland annat gör det möjligt att lyssna på Dolby Atmos vilket blivit nästan som ett måste senaste tiden.

Soundbarens totala effekt ligger på 250W vilket är helt klart godkänt med tanke på sin lilla storlek, den är endast 709x 58x 101 mm i storlek och väger strax under 3kg.

JBL Bar 5.0 Mutlibeam

Lite andra trevliga funktioner är att Bar 5.0 Mutlibeam även har stöd för Chromecast, Airplay 2 och Alexa Mutli-Room Music. För att enkelt kunna styra och jobba med Bar 5.0 Mutlibeam så har den HDMI eARC som synkar ljud och annat väldigt enkelt och kräver inga större kunskaper för installation.

JBL Bar 5.0 Mutlibeam går att köpa nu via JBL egna hemsida och inom kort även hos återförsäljare. Prislappen ligger på 4 500 kronor.

JBL Bar 5.0 Mutlibeam

Tidigare artikelSony bekräftar fler Playstation-titlar till PC
Nästa artikelGran Turismo 7 dröjer nu till 2022

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn