Half-Life: Alyx är bara dagar bort men intresset för spelet verkar inte vara så stort som många kanske hade trott, kan kravet för VR vara problemet?

Nu när vi äntligen får ett nytt Half-Life verkar det inte som att fansen är särskilt hypade för spelet och intresset för Half-Life: Alyx är relativt lågt om man jämför med andra spel.

Det är Nofrag.com som har kollat upp intresset för Half-Life: Alyx och om man jämför med till exempel Half-Life 2 så var intresset betydligt högre. Även ett spel som släpptes nyligen Borderlands 3 hade högre uppmärksamhet och större hype.

Ett annat tecken är Half-Life spelen som har varit gratis för alla på Steam inte heller haft allt för många spelare, första och andra Half-life hade strax över 6000 spelare samtidigt vilket är en låg siffra om man jämför med andra och om man jämför med ett spel som Borderlands 3.

Half-Life Alyx

Jag hoppas dock att Half-Life: Alyx kommer bli ett spel som vi minns, nackdelen är fortfarande att det är krav på ett VR-headset som jag gissar inte alla vill spendera såpass mycket pengar på.

Tidigare artikelTest: Marshall Monitor II ANC
Nästa artikelArlo sätter krav på tvåstegsverifiering

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn