Sonos är kända för sina hifi-högtalare och detta är något som IKEA vill ta del av gällande smarta hem.

Sonos grundades 2002 och har sedan dess jobbat på att ta fram högkvalitativa Hifi-högtalare. Sonos har dock lyckats riktigt bra och fortsätter att leverera men mer fokus på smarta högtalare senaste tiden. Även Apple tycker om Sonos då de valt att ha deras högtalare i sitt sortiment.

Nu har IKEA och Sonos bekräftat att dom drar igång ett samarbete där målet är utveckla framtidens ljud i våra hem fast betydligt smartare och vi misstänker även att IKEA vill pressa priserna.

– Tillsammans med Sonos vill vi demokratisera musik och ljud i hemmet, och vi vill skapa produkter som är utformade för hur människor lyssnar tillsammans hemma. Genom samarbetet med Sonos kan vi kombinera IKEAs heminredningskunskap med Sonos expertis inom bra hemmaljud, säger Björn Block, manager IKEA Home Smart på IKEA of Sweden.

Tyvärr så vet vi inte i nuläget om när vi får se dom första produkterna i detta samarbete men vi skulle gissa på att tidigast 2019 blir det aktuellt med en första produkt, vad det blir återstår att se.

Tidigare artikelCapcom har presenterat Mega Man 11
Nästa artikelÅrets spel The Game Awards 2017

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn