HyperX fortsätter att släppa nya tillbehör inom gaming och denna gången inte bara möss utan även en handkontroll till Xbox.

HyperX är som vanligt med på årets CES mässa och dom hade lite nyheter med sig. Två utav nyheterna dom hade med sig är Pulsefire Haste 2 och Clutch Gladiate.

Pulsefire Haste 2 kommer att finnas som både trådlös och med sladd, väjer man modellen med sladd så har den en vikt på 53 gram och DPI upp till hela 26 000.

Den trådlösa modellen av Pulsefire Haste 2 väger istället 62 gram med samma sensor under och ska ha en batteritid på upp till 100 timmar enligt HyperX.

Största nyheten från HyperX är nog ändå deras officiellt licensierade Xbox-kontroll vid namn Clutch Gladiate Enchanced Wired Controller och kommer som många andra handkontroller att ha knappar på baksidan, på insidan av handkontrollen har vi nu rejäla motorer som ska ge en bra känsla i vibrationen.

Är man sugen på Clutch Gladiate Enchanced Wired Controller så ska den börja säljas i mars med en prislapp på 350 dollar. Pulsefire Haste 2 börjar säljas i april och då kommer den trådade att kosta 60 dollar och den trådlösa 80 dollar.

Tidigare artikelWithings senaste uppfinning mäter värdena i urinet
Nästa artikelSony presenterar handkontroll för funktionshindrade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn