Husqvarna presenterar Aspire S20 som är 2-i-1 lösning

197

Husqvarna fortsätter att vara innovativa med sina produkter och med Aspire S20 har dom lyckats få till busk- och grässax i ett.

Aspire-serien har utökats med en helt ny modell som kommer göra det möjligt att båda klippa häcken men även gräset, med ett och samma verktyg.

Aspire S20 har en klippkapacitet på hela 2800 snitt per minut, perfekt för både buskar och gräs. Detta är en handhållen enhet som alltså går på batterier, det finns möjlighet att köpa till ett teleskopsskaft för att komma åt riktigt höga buskar.

Har man flera Husqvarna produkter så kommer Aspire S20 att ingå i deras system av batterier vilket betyder att det finns stöd för 18V Power for All Alliance, ett batteri till flera verktyg och då inte endast från Husqvarna utan även andra tillverkare såsom Bosch, Gardena, Gloria, Rapid, Steinel, Wagner och många fler.

Är man sugen på Husqvarna Aspire S20 så kostar den 1 690 kronor, vill man köpa ett komplett kit med Aspire S20, teleskopsskaft, batteri samt laddare så går detta på 3 190 kronor.

Tidigare artikelNothing har nu bekräftat Phone 2a
Nästa artikelElgato har släppt två nya inspelningskort

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn