Huawei har inte gett upp den svenska marknaden och väljer nu att presentera nya billiga in-ear lurar och P40 Pro+ med fokus på 5G och kamera.

Huawei Freebuds 3i är helt nya in-ear lurar som kommer med bland annat aktiv brusreducering. Vi hittar även tre mikrofoner där två är riktade utåt medan en är riktad inåt, dom två yttre mikrofonerna har i uppgift att på bästa sätt filtrera bort bakgrundsbrus som mikrofonerna snappar upp, inre mikrofonen ska i sin tur fånga upp bruset precis innan det når örat.

Freebuds 3i är även utrustade med dynamiska element på 10 millimeter vilket ska ge ett balanserat ljud och basen kommer via kompositmembranet. Fastän att Freebuds 3i bjuder på en stilren och enkel design samt hårdvara som imponerar ligger prislappen endast på 1 190 kronor. Vita färgen börjar säljas 15 juni medan den svarta dröjer till 6 juli.

En annan trevlig nyhet är att Huawei har nu bekräftat att P40 Pro+ 5G kommer att börja säljas i Sverige. Något exakt datum finns det inte i nuläget men prislappen kommer att hamna på 13 990 kronor och ska börja säljas under sommaren 2020.

Huawei Freebuds 3i Huawei Freebuds 3i Huawei Freebuds 3i Huawei Freebuds 3i

Tidigare artikelSignify har släppt nya Philips Hue lampor
Nästa artikelSonos släpper Move i en ny färg

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn