Huawei har nu presenterat andra generation av sin klocka som nu går under namnet Watch GT2 och ska bland annat ha batteritid på två veckor.

Nu har Huawei presenterat sin andra generation av klockan Watch GT som helt enkelt går under namnet Watch GT2.

Även denna gången så är det Huaweis egna operativsystem som gäller LiteOS som ska ha fått sig en liten uppdatering och gränssnittet ska fått sig ett lyft. Watch GT2 kommer att släppas i två olika storlekar 42 och 46 millimeter. Modellen på 42 millimeter har en skärm på 1,2 tum och upplösning på 390 x 390 pixlar. Väljer man dock modellen på 46 millimeter så får vi en 1,39 tums AMOLED skärm med upplösning på 454 x 454 pixlar.

Under skalet på båda modellerna hittar vi i alla fall Huaweis egna processor Kirin A1, Bluetooth 5.1, GPS, pulsmätare samt en inbyggd mikrofon som gör det möjligt att kunna svara på bland annat samtal. Men det som Watch GT2 imponerar på är batteritiden som enligt Huawei ska kunna hålla i två veckor men detta är förmodligen om man stänger av mycket av funktionerna i klockan.

Huawei Watch GT2 kommer börja säljas under oktober månad och priserna kommer ligga på 229 euro för 42 millimeter och 249 euro för 46 millimeter modellen.

Tidigare artikelGoogle Stadia ersätter Founder’s Edition med Premiere Edition
Nästa artikelHuawei Mate 30 Pro presenterat utan Google tjänster

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn