HP har uppdateras sitt utbud och har nu visat upp nya datorer i Omen-serien men även ny skärm med imponerande prestanda, kan vi ta Omen på allvar nu?

Tiden har kommit då allt fler företag börjar visa upp sina nyheter och en av dessa är HP som nu visat upp nya produkter som ingår i Omen-serien och det handlar då om två desktop PC och en skärm.HP Omen 30L

Dom nya desktop datorerna som går under namnet 30 L och 25 L får en helt ny design på chassit men det viktigaste är kanske det som gömmer sig under skalet. Vi kommer bland annat kunna välja mellan Intels tionde generation processor i9-10900K klockad till 5,3 GHz eller varför inte från AMD då gäller Ryzen 9 3900. Grafikkorten som gäller är dock RTX 2080 Ti eller Radeon RX 5700 XT, det är ingen brist på kraft i alla fall.

Det går även att välja antingen vattenkylning eller luftkylning och då är det Cooler Master som står för dessa. Gällande lagringsutrymmet så är det WD_Black som gäller och det är PCIe M.2 SSD på 2 TB som gäller.

Skärmen är den andra nyheten i Omen-serien som går under namnet 27i. HP Omen 27i är som ni kanske listat ut en skärm på 27 tum som kommer köra på en IPS-panel och ha 1440p i upplösning. Utöver det hittar vi även uppdateringsfrekvens på 165 Hz samt att den är G-Sync kompatibel.

HP Omen 27i

Båda desktop datorerna kommer börja säljas under maj månad, priset för 25L Desktop börjar från 12 999 kronor medan 30L Desktop börjar från 19 999 kronor.

Skärmen HP Omen 27i kostar 5 999 kronor och börjar säljas i juli.

HP Omen 27i

Tidigare artikelMacbook Pro uppdateras med tangentbord och hårdvara
Nästa artikelEA bekräftar att EA Play Live blir av i år

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn