Google har tillslut presenterat Pixel Watch 2 som behåller sin form med har många förbättringar under skalet och den kommer till Sverige.

Google kom tillbaka till smartwatch marknaden med förra årets Pixel Watch som fick lovande betyg, dock såldes den bara i några fåtal länder, tyvärr inte Sverige.

Men med Pixel Watch 2 så har Google tänkt om helt och släpper en klocka som har samma form som första generationen, men under skalet har det hänt en hel del.

Pixel Watch 2 kommer bland att mäta pulsen bättre, kunna ta temperaturen samt känna av våra stressnivåer, inte helt oväntat så har Pixel Watch 2 integrerats rätt så rejält med Fitbit Appen.

Google Pixel Watch 2

Under skalet på Pixel Watch 2 hittar vi nu Snapdragon 5100 som ska vara betydligt mer strömsnål mot första generationen Pixel Watch men även bättre prestanda och möjligheten till att jobba med fler sensorer för att hålla koll på vår hälsa så gott det går.

Batteritiden ska enligt Google vara på 24 timmar i AoD-läget (Always on Display), men om inte 24 timmar räcker så finns det nu stöd för snabbare laddning, från tomt till 80 procent tar 45 minuter, vill man maxa klockan tar det 80 minuter.

Batteriet har växt till sig lite från 294 mAh till 306 mAh vilket kanske inte gör särskilt stor skillnad, men här är det Snapdragon-chippet som gör att vi kan använda telefonen betydligt längre än tidigare Google Pixel Watch 2  är fortfarande IP68-klassad vilket gör det vattenresistens upp till 50 meter djup.

Skärmen är fortfarande på 1,2 tum med upplösning på 450 x 450 pixlar och 320 PPI, vi har 32GB lagringsutrymme (eMMC) och 2GB ram (SDRAM).

Google Pixel Watch 2 kommer i färgerna Polished Silver, Champagne Gold och Matte Black. Prislappen för Google Pixel Watch 2 med endast Wi-Fi är 4 590 kronor och Google Pixel Watch 2 med LTE kostar 5 190 kronor. Säljstart är den 12 oktober.

Google Pixel Watch 2 Google Pixel Watch 2

Tidigare artikelGoogle presenterar Pixel 8 och 8 Pro
Nästa artikelAndroid 14 har officiellt släppts

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn