Google Pixel 8 June Feature Drop

Google har släppt en större uppdatering till Pixel 8-telefonerna som dom kallar för June Feature Drop och kommer med flera trevliga nyheter.

Idag har Google presenterat de nya funktionerna som kommer med June Feature Drop. En av de främsta nyheterna är att uppdateringen aktiverar Gemini Nano för både Pixel 8 och Pixel 8a, vilket gör det möjligt för utvecklare att använda Googles mest effektiva AI-modell direkt på enheten.

Pixel 8-telefonerna kommer nu dessutom att få stöd för externa skärmar via USB-C, en annan trevlig funktion är att du kan hitta din telefon även om batteriet är slut, kamera-appen är lite bättre och kan nu automatisk identifiera bästa ögonblicken från HDR+-bilder och att manuellt välja kameralins vid fotografering.

Uppdateringen förbättrar också Summarize-funktionen i Recorder-appen. Nu kommer den att erbjuda mer detaljerade, nedladdningsbara sammanfattningar för Pixel 8, Pixel 8 Pro och Pixel 8a.

Appen kan identifiera och inkludera talarnas namn, vilket gör konversationella transkriptioner bättre. Dessa sammanfattningar kan exporteras som textfiler eller till Google Docs. För närvarande är denna funktion endast tillgänglig på engelska.

Även Pixel Watch 2 har fått sig en uppdatering som:

  • Bilkraschdetektering
  • Förbättrad falldetektering
  • Möjligheten att lägga in sitt PayPal-konton i Google Wallet
  • Snabbare åtkomst till smarta hemenheter via Google Home-appen.
Tidigare artikelApples AI satsning är Apple Intelligence
Nästa artikelDragon Age: The Veilguard visar upp 20 minuter gameplay

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn