Vi visste att nya Pixel-telefoner är på gång men nu har Google gjort telefonerna officiella och det ser lovande ut, speciellt med Googles egna chip.

Då har Google tillslut gjort Pixel 6 och Pixel 6 Pro officiella och jag måste säga att jag gillar designen, dom använder lite designval från tidigare Nexus-telefoner och det ser modernt ut, snyggt, stilrent.

Men den största nyheten med Pixel 6 och Pixel 6 Pro är nog ändå helt klart att detta blir den första telefonen som utrustas med Googles egna system-on-a-chip som dom kallar för Tensor. Vilken prestanda som Tensor har vet vi inte i nuläget, men vi kan nog räkna med ett riktigt kraftpaket, men framför allt att vi får funktioner som blir snabbare och bättre med Tensor.

Google Pixel 6

Utöver det så har vi en skärm på 6,4 för Pixel 6 och 6,7 tum för Pixel 6 Pro. Uppdateringsfrekvensen ska ligga på 120Hz samt att vi har fingeravtrycksläsare under skärmen.

Det finns fortfarande mycket vi inte vet om Pixel 6 och Pixel 6 Pro, men nu har den i alla fall bekräftats samt visats upp i form av bilder. Senare i höst ska Google göra en ordentlig presentation av telefonerna där vi även får priser samt om vi denna gången får chansen att köpa den i Sverige.

Google Pixel 6

Tidigare artikelLogitech presenterar true wireless-lurar
Nästa artikelBlizzard VD J.Allen Brack väljer att avgå

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn