Google har rullat ut vad dom kallar för Feature Drop för denna månaden och det finns flera trevliga nyheter att ta del av, bland annat Circle to Search.

Det som Google kallar för Feature Drop är helt enkelt nya funktioner som kommer till deras Pixel-enheter. För Pixel-telefonerna så hittar vi nu bland annat bättre kvalitet på videoinspelning i form av 10-bitars HDR-video samt Ultra HDR-bilder på Instagram.

Pixel 7 och Pixel 7 Pro får nu även tillgång till Circle of Search, något som endast senaste Pixel 8 och Pixel 8 Pro hade tillgång till.

Tittar vi på Pixel Tablet, Pixel Fold, och Pixel 5a med 5G så kommer dessa nu kunna skärmdela under ett videosamtal, det gäller dock endast specifika appar. Samtliga Pixel-enheter kommer även få ett betydligt bättre Fast Pair över Bluetooth.

Pixel Watch får flera förbättringar, men några större är spårnings av pulszoner och takt vid träning samt att kunna automatiskt känna av träningspass, klockan kommer dessutom att få en app för avslappning.

Detta är bara några av uppdateringarna som dessa Pixel-enheter får i denna Feature Drop, det finns fler förbättringar och funktioner som garanterat finns något för alla. Ni kan läsa om allt detta mer i detalj på blog.google.

Källablog.google
Tidigare artikelNy trailer visar upp open-world spelet Dune: Awakening
Nästa artikelNintendo vann över Emulatorn Yuzu

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn