Google fortsätter att ge Google Assistant stora uppdateringar och denna gången med nya språk, nya röster och en mer ”normal” konversation med Google Assistant.

Det händer en hel del med Google Assistant och en av dom stora nyheterna för oss i Sverige är ju utan tvekan att vi snart kommer kunna prata svenska med Google Assistant. Google Assistant kommer få stöd för 30 språk till innan året når sitt slut.

En annan nyhet med Google Assistant är att vi enligt Google ska kunna prata mer ”naturligt” med Google Assistant, vi ska alltså kunna prata med assistenten som att vi pratar med en annan människa och den ska då förstå vad vi menar. Ett exempel är att man ska kunna fråga Google Assistant utan att säga ”Hey Google” mitt under en konversation med en annan person och sedan enkelt gå tillbaka till telefonen för att se vilket resultat Google Assistant ger oss. Allt ska ske naturligt och Google Assistant kommer finnas redo för oss vilka frågor vi än har.

Det kommer även blir möjligt att ställa fler frågor till Google Assistant samtidigt eller om man vill ha samma information från flera olika områden som till exempel hur vädret är i två olika städer/länder.

Google Assistant kommer i nästa uppdatering även bli mer informativt på våra telefoner, gränssnittet förändras och vi ska få mer information samt lättare att se vad Google Assistant faktiskt gör när vi väl frågar den nånting.

Till slut så får Google Assistant sex nya röster och en av dessa är sångaren John Legend som vi kan välja att skifta mellan.

Tidigare artikelGoogle presenterar Android P som får en ny navigering
Nästa artikelGoogle Assistant bokar tider åt oss

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn