Glorious Gaming överraskar med att släppa tå nya möss som bjuder på hög prestanda men till en låg vikt, lätta möss är det nya.

Det är inte ofta vi får höra nyheter från Glorious Gaming, men nu har dom visat upp två nya möss som går under namnen Model O 2 PRO och Model D 2 PRO.

Model O 2 PRO är framtagen för spelare som använder sig av greppet claw- and fingertip medan Model D 2 PRO är framtagen för folk som mer spelat med ett avslappnat palm-grepp.

Båda mössan får dock Glorious Gaming nya optiska brytare vilket enligt dom själva ska vara fem gånger snabbare än vanliga mekaniska brytare och hållbarheten ska vara på cirka 100 miljoner klipp.

Vikten på både modellerna är endast 57 gram vilket är helt klart godkänt för att kallas för lätt mus. Vill man få upp prestandan ytterligare så kan man välja till 4K/8K-varianten om man vill ha snabb anslutning och få till en högre polling-frekvens, 2000-4000 Hz om man kör trådlöst och hela 8000 Hz med sladd.

Nöjer man sig med vanliga Model O 2 PRO och Model D 2 PRO så kommer dessa att kosta 1 390 kronor, vill man satsa på 4K/8K-varianten så går den på 1 790 kronor.

Glorious Gaming

VIAhttps://www.gloriousgaming.com/products/model-o-2-pro?variant=42755801940143
Tidigare artikelCybertruck ska äntligen börja levereras
Nästa artikelOnePlus har presenterat sin vikbara telefon Open

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn