Första trailer visar upp The Witcher 3 till PS5 och XBSX

313

När ett spel som The Witcher 3 får sig en rejäl uppdatering för våra nya konsoler blir man glad och det ser ut att vara helt klart värt att spela igen.

Vi har vetat ett tag att CD Projekt Red jobbar på en Next-gen-update till The Witcher 3 och som dom först valde att en extern studio skulle lösa, men tillslut valde dom att sköta detta själva vilket gjorde att det har dröjt lite, dock har dom alltid lovat att denna uppdatering ska släppas innan året är slut.

Nu har vi fått se hur The Witcher 3 faktiskt kommer se ut på våra nya konsoler och det ser lovande ut. Det kommer bland annat finnas stöd för Ray Tracing, laddtiderna ska vara minimala samt att det finns en hel del moddar förinstallerade. Förutom det grafiska så ska det även finnas lite nytt innehåll som inspirerats från The Witcher-serien på Netflix, allt detta gratis om man redan äger spelet.

Äger man inte spelet idag så kommer CD Projekt Red att släppa ett nytt paket som dom kallar för The Witcher 3:Wild Hunt – Complete Edition som kommer innehålla alla DLC samt allt extra innehåll.

The Witcher 3 uppdateringen släpps den 14 december så vi har goda anledningar att ta oss an detta äventyr ännu en gång eller om det är en första gång så rekommenderas det starkt.

Tidigare artikelSystemkraven för Need For Speed Unbound
Nästa artikelTest: Arlo Go 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn