Första titt på gameplay från Baldur’s Gate III

88

Larian Studios har nu visat upp första gameplay från efterlängtade Baldur’s Gate III som ser ut att bli ett äventyr fullt med överraskningar.

Precis som lovat så finns Larian Studios på PAX East där man lovade att visa upp lite gameplay från kommande Baldur’s Gate III.

Och visst gjorde dom det, men långt ifrån lite, hela 90 minuter höll denna gameplay igång vilket är egentligen väldigt lite för ett spel som Baldur’s Gate III men tillräckligt för att vi ska se vad vi har att se fram emot.

Baldur’s Gate III kommer att utspela sig 100 år efter dom två tidigare spelen, vi kommer få vara med om både gamla klassiska fiender och klasser, men även en hel del nya och en del överraskningar. Det blir en hel del dialoger vilket nästan är ett måste i denna genren. Det ska bli intressant och se om Baldur’s Gate III kommer leva upp till sin hype med tanke på hur efterlängtat detta spelet faktiskt är.

Swen Vincke som är Creative director är mannen som tog oss igenom denna gameplay och berättade vissa delar i detalj medans han valde att utesluta andra.

Det finns fortfarande inget släppdatum för Baldur’s Gate III men vi vet att det kommer till PC och Google Stadia. Det kommer att släppas en early access ”om några månader” men exakt när vet vi fortfarande inte.

Tidigare artikelThe Dark Pictures Anthology: Little Hope kommer i sommar
Nästa artikelGoogle ansöker om Android till Huawei

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn