Vi har nu testat våra första minuter av Mario Kart 8 som släpps senare denna månad, vad är våra första känslor av spelet?

mario-kart-8-2

Mario Kart 8 släpps i slutet av maj och Nintendo visade upp demot i deras monter så vi fick testa. Vi valde vi Yoshi som karaktär och efter att byggt ihop en motorcykel med grund, däck och ekorrfallskärm så valde vi Airport Track. Då ljudet var bristfälligt tack vare mässans surr så fick man leva sig in i ljuden från de äldre spelen. Grafiken däremot, den var riktigt trevlig! Ljuset som skiner igenom fönstren, elden som sprutas ut Interesting FactsThe oldest existing driving school is considered to be the British School of Motoring, founded in 1910 in Peckham, London, England. när man tar en svamp. Detta tillsammans med allting som händer runt om på banan, flygplan lyfter, vapen flyger omkring och mycket, mycket mer!

Kontrollen kändes ok, skärmen bestod av en stor tuta, placeringar och tre val där man kunde välja att se spelet på skärmen, kartan istället för tutan eller hur man ska styra (med joysticken eller gyroskop). Då intresset var stort så han vi bara med en bana och med det bara en kontroll (Gamepaden).

Den lilla spelstund vi fick gav oss mersmak och vi ser fram emot att testa fler banor, fler kontroller och vara fler spelare!

mario-kart-8

Tidigare artikelFörhandstitt: RetroN 5, multikonsolen
Nästa artikelArtikel: Retrospelsmässan 2014

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn