Vi har sedan en tid tillbaka vetat om att en DLC till Elden Ring är på gång, men inte hört något mer än så, men det ser ut att vara nära.

Vi har inte ens fått se en trailer för den kommande DLC:n Shadow of the Erdtree-expansionen som utannonserades början på 2023. Det har ryktats fram och tillbaka om att den ska släppas början på 2024 och detta har kanske bekräftats.

Det är nämligen en återförsäljare av spel i Filippinerna som har råkat publicera Elden Ring-handkontroll där man nämner expansionen, på denna sidan hittar vi även att denna handkontroll med expansion ska släppas februari 2024 vilket är närmare än vi trott och vi saknar fortfarande en trailer.

Elden Ring Shadow of the Erdtree

Men förutom detta så nämns det även att en större expansion är inplanerat att släppas under 2025, så det blir betydligt mycket mer Elden Ring framöver.

inte helt oväntat kanske så har varken Bandai Namco eller From Software valt att kommentera detta, men om det stämmer kan vi nog räkna med en utannonsering väldigt väldigt snart, kanske en perfekt julklapp till oss alla?

Källaeurogamer
Tidigare artikelNu vet vi när OnePlus 12 släpps i Europa
Nästa artikelNothing Phone 2 har fått Android 14

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn