Motive Studio har just nu fullt upp och tydligen så jobbar dom dessutom på ett Iron Man-spel, är detta något vi vill ha?

Motive Studio har tidigare gjort sig kända för Star Wars Squadrons samt att dom jobbar på Dead Space-remaken just nu vilket ska släppas 27 januari 2023.

Men nu har Motive Studios tillsammans med utgivaren EA meddelat att dom dessutom jobbar på ett renodlat Iron Man-spel. Det är Oliver Proulx som leder denna utveckling och han har bland annat jobbat med Marvel’s Guardian of the Galaxy som var ett helt ok spel.

Oliver Proulx berättar bland annat att han ser det som en ära att få skapa ett spel runt en såpass unik superhjälte och att dom får skapa lite nya och mer unika berättelser, Marvel ger dom tydligen fulla stödet för detta och en hel del frihet gällande karaktären.

Spelet är fortfarande i förproduktion vilket betyder att det kan dröja några år innan vi ens får se eller höra mer om spelet.

Jag är dock orolig, orolig för att Marvel blir allt mer och mer spretigt, om det ska vara en slags Iron Man-berättelse här och sedan en annan i filmformat och en tredje som tv-serie så finns det inget som håller ihop dom, jag hoppas Marvel har en någorlunda plan för hur allt detta ska vävas ihop i slutändan.

Tidigare artikelXbox är inte färdiga med att köpa upp spelstudios
Nästa artikelNvidia har presenerat RTX 4000-serien

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn