Sony hade som vanligt mycket nytt med sig till E3 och äntligen fick vi ett och annat bekräftat i alla fall.

Sony hade så mycket att visa oss på årets E3 så vi fick dela upp alla nyheter till två olika delar. Äntligen finns det spel som så många sett fram emot en bekräftelse om att det är på gång.

The Last Guardian

Det fanns inte mycket att säga mer än att spelet är fortfarande under utveckling och planeras bli färdigt under nästa år. Vi fick även ta del av en ny trailer så vi hoppas på att få höra mer om spelet innan detta året är slut i alla fall.

 

Hitman

Hitman gör en comeback med Agent 47 som kommer släppas till PC, PS4 samt Xbox One men att PS4 kommer få ta del av betan exklusivt.

 

Tearaway Unfolded

Tearaway Unfolded kommer till PS4 och detta är snart, redan 8:e september släpps spelet till PS4 och samtidigt som detta passade man på och släppa en ny trailer ni kan se nedan.

 

Final Fantasy VII

Nu har det bekräftats att Final Fantasy VII görs om, blir alltså en remake och då handlar det inte om ny grafik eller liknande utan ett helt nytt spel med en annan handling.

 

Assassin’s Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate kommer att bli lite exklusivt till PS4 där det kommer finnas fler uppdrag att spela samt att man kommer kunna välja att spela Jacob eller Evie.

 

Call of Duty: Black Ops III

Black Ops III kommer att släppa en beta till PS4 som då blir exklusivt samt att alla kartor och kommande nyheter till spelet kommer att släppas till PS4 först.

Betan kommer att dra igång i augusti medan spelet kommer att släppas 6:e november som planerat.

Tidigare artikelE32015: EA bjuder på mycket nytt
Nästa artikelE2015: Sony nyheter från E3 del 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn