DJI visar upp nya Mavic Air 2 med flera förbättringar

265

DJI fortsätter att släppa nya drönare och dom blir allt bättre både när det gäller kamera, kontroll och säkerhet. Prislappen är dock fortfarande densamma.

Mavic Air 2 har nu presenterats av DJI som kommer med flera förbättringar och är kort och gott en uppföljare.DJI Mavic Air 2

Säkerhet går först

Mavic Air 2 kommer bland annat med nya sensorer både fram och bak vilket ska skydda drönaren från olyckor och hindra från att åka in i hinder som kan leda till en olycka. Även sensorerna på undersidan har fått sig ett lyft samt att Mavic Air 2 nu är utrustad med lampor på undersidan för att man ska se vid landning i mörker samtidigt som sensorerna känner av detta hinder.

Ny kamera

Kameran har också fått sig ett lyft, DJI kallar den nya sensorn för Quad Bayer som ligger på 48 MP som av någon anledning i standardläge endast använder 12 MP men går att utnyttja alla 48 MP om man vill det.

Bättre batteri

Sist men inte minst så har batteriet ännu en gång fått sig ett lyft där vi nu enligt DJI kommer kunna flyga 34 minuter på en laddning vilket är helt ok, fler batterier så har man lätt några timmar. Handkontrollen har också fått sig en liten ny design men den är bara lite större, några andra förbättringar har inte skett under skalet.

DJI Mavic Air 2 går att köpa redan idag via deras hemsida och prislappen för bara drönaren ligger på 849 euro. Väljer man att köpa Fly More-kit för 1049 euro så får man förutom drönaren även ND-filter, tre batterier, propellerskydd samt en ladd-hubb vilket inte låter helt dumt.

DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2 DJI Mavic Air 2

Tidigare artikelSamsung Galaxy Buds får mjukvaruuppdatering
Nästa artikelFörsta titt på WWE 2K Battlegrounds

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn