Microsoft har nu gått ut med att dom haft lite problem med att få fram tillräckligt många handkontroller vilket gör att det nu är brist på dom.

Har ni en full fungerande Xbox-kontroll så är det nog dags att vara rädd om denna nu, anledningen är att Microsoft har stött på lite ”leveransstörningar” av handkontrollerna vilket gör att det nu blir en större brist på dessa i Europa.

Dock är Microsoft medvetna om detta och har jobbat hårt med att fylla på dessa lager redan innan det började bli en brist, en talesperson från Microsoft säger följande:

We know it may be hard finding Xbox Wireless Controllers right now due to supply disruptions. We’re working as fast as possible with our manufacturing and retail partners to improve this.

Så i nuläget är det inte bara brist på konsoler utan även handkontrollerna, vi får hoppas allt detta löser sig innan höst/vinter och speciellt lagom till julhandeln, jag tror att problemet med handkontrollerna kommer att lösa sig, men när det gäller konsoler lär det nog fortsätta vara en bristvara.

Tidigare artikelWorld of Warcraft: Dragonflight släpps i år!
Nästa artikelXbox Cloud Gaming har nu stöd för tangentbord och mus

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn