Cyberpunk 2077 next-gen uppdatering har släppts!

233

Har man väntat på att uppdateringen till PS5 och Xbox Series-konsolerna så behöver man inte vänta längre, Patch 1.5 är här!

Som vi har väntat och väntat men nu är det alltså äntligen dags. Patch 1.5 kommer förutom en rad buggfix, nytt material, nya funktioner även bjuda på next-gen uppdateringen till främst Playstation 5 och Xbox Series X.

Några av dom trevliga nyheterna som Patch 1.5 bjuder på är bland annat en förbättrad körkänsla av fordon, Night City ska vara mer ”levande”, vid pågående strider i stan med mycket folk börjar dom nu springa eller köra i panik, möjligheten att kunna köpa sig olika lägenheter samt en massa annat.

När det kommer till next-gen uppdateringen så handlar det om att kunna välja mellan Performance mode som då bjuder på 4K i 60FPS eller Ray tracing mode som skruvar upp grafiken och detaljerna men då får man nöja sig med 30FPS.

Allt detta finns alltså att ladda hem redan nu på samtliga plattformar och kanske kan detta få folk att ge Cyberpunk 2077 ett nytt försök, eller?

Tidigare artikelIntel har köpt upp Tower Semiconductor för en stor summa
Nästa artikelLEGO + Horizon: Forbidden West blir sant

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn