CD Projekt RED ligger verkligen inte på latsidan, dom har bekräftat lite mer specifikt vilka spel dom faktiskt jobbar på.

Vi vet sedan tidigare att CD Projekt RED jobbar på Witcher 4 vilket inte är någon hemlighet, men dom har betydligt mer än så på gång och alla projekten går under ett kodnamn som vi sammanfattar nedan.

Polaris
Detta är nästa stora Witcher-spel som vi kommer bestå av tre titlar i serien precis som originalserien. Det kommer dock dröja innan vi får se och höra mer om detta projekt.

Orion
Cyberpunk 2077 får en uppföljare som kommer både väntat men även lite överraskat. Det ser ut att kunna bli ännu mörkare och om vi får samma karaktärer som i första eller andra återstår att se.

Hadar
Helt nytt varumärke/spel som CDPR själva tagit fram och jobbar på. Vi vet ingenting här i nuläget mer än att dom jobbar på något helt eget denna gången som jag kan tänka mig är bra många år bort.

Canis Majoris
Ännu ett Witcher-spel som inte har nånting att göra med Polaris-projektet. Detta blir ett fristående Witcher-spel som utvecklas av flera person som varit med i tidigare Witcher-titlarna.

Sirius
Detta spelet kommer att utspela sig i samma Witcher-universiumet och utvecklas av The Molasses Flood som går under CDPR vingar. Detta spel kommer både bjuda på en kampanj med story men även ett multiplayer-läge. Detta ser ut att kunna bli ett Witcher-spel med co-op.

Det är som sagt ingen hemlighet att vi kommer få se och höra mycket från CDPR framöver med alla spelet som dom har på gång. Men nu närmast ligger en The Witcher 3-version till PS5 och Xbox Series samt Cyberpunk 2077-expansionen Phantom Liberty som ska släppas 2023. Cyberpunk 2077 skulle även få multiplayer-läge men misstänker att detta aldrig kommer bli av.

Tidigare artikelBeyond Good and Evil 2 slår nytt rekord
Nästa artikelGoogle förklarar vad Wi-Fi 6E faktiskt är

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn